DT Sempozyum için Ücretsiz Kayıt Ekranı Açıldı

7. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu IDEX 2024 Fuarı ile eş zamanlı olarak, 8-11 Mayıs 2024 tarihlerinde bilimsel sunumlara ve kurslara ev sahipliği yapacak. Sınırlı kontenjana sahip sempozyuma katılmak ve katılım sertifikası alabilmek için kayıt zorunluluğu bulunuyor.

2016 yılından beri IDEX Fuarı’nı, diş hekimlerinin mesleki gelişimlerini destekleyen bir bilimsel şölene dönüştüren Dental Tribune Türkiye Sempozyumu, bu yıl yedinci kez düzenlenecek. Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen sempozyum, IDEX Fuarı ile eş zamanlı olarak 8-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ulusal ve uluslararası konuşmacıların sahne alacağı kapsamlı programda endodontiden proteze, restorasyondan dijital diş hekimliğine, implanttan adeziv diş hekimliğine kadar tüm konularla ilgili yenilikler katılımcılarla paylaşılacak. Etkinliğe katılım ücretsiz olsa da katılmak ve katılım sertifikası alabilmek için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Sempozyuma kayıt, www.dtsempozyum.com sitesinden yapılabilir.

Reklam