Dental Tribune 100. Sayı Çıktı

Dünyanın en yaygın dental gazetesi Dental Tribune’ün Türkiye’deki 100. sayısı yayınlandı. Afrika’dan Brezilya’ya, Japonya’dan Amerika’ya kadar onlarca ülkede diş hekimleri gelişmeleri bu gazeteden takip ediyor. Vestiyer Yayın Grubu’nun Dijital Dergi Kütüphanesi’ne eklenen gazete, ücretsiz bir üyelikle okunabiliyor.

Dental Tribune International’in Türkiye’deki partneri Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından hazırlanan Dental Tribune’ün 100. sayısı çıktı. İlki 2004 yılında yayınlanan gazete, 20. yıldır Türkiye’de diş hekimleri ve dental sektörle buluşuyor. Bilimsel makaleler, diş hekimliğine dair yenilikler, güncel haberler, ürün tanıtımları ve dental ajanda sayfalarının bulunduğunu gazetenin yeni sayısı yine dopdolu.

Dt. Mustafa Bekerecioğlu editörlüğünde hazırlanan Dental Tribune Türkiye Gazetesi’nin yeni sayısı, vyg.com.tr adresindeki VYG Dijital Dergi Kütüphanesi’ne eklendi. Yeni sayıda, Eric Kukucka’nın “Diş Hekimliğinde Yapay Zekanın Dönüştürücü Gücü” başlıklı makalesi, yapay zekanın evrimi ve diş hekimliği açısından sonuçlarına odaklanıyor.

İlgi Çekici Röportajlar ve Güncel Haberler

Gazetede ilgi çekici röportajlar bulmak da mümkün. MDR süreçleri ve sorumluluk sigortaları hakkında AdviQual Danışmanlık, DeSia Klinik ve NioReg Test Laboratuvarı’nın İş Geliştirme Direktörü Tunca Demirci ile yaptığımız röportaj, özellikle dental üreticiler ve yeni ürün geliştiren akademisyenler için önemli bilgiler içeriyor. Aldıkları patentler ve buluşları ile diş tedavilerini dönüştüren bilim insanlarımız da sayfalarımızda yerini aldı.

Ürün tanıtımları ve şirketlerdeki yenilikler de okurlar için faydalı olacak. Özellikle dental kompresör almayı planlıyorsanız, Nardi kompresörlerini Türkiye pazarında satışa sunmaya başlayan MTM Makina’nın, Başkan Yardımcısı Bahar Dayıoğlu’nun anlattıklarına göz atmayı unutmayın.

Ajanda sayfalarında ise dünyanın dört bir yanından dental etkinleri bulabilirsiniz. Özellikle Eylül ayında İstanbul’da gerçekleşecek olan FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi, ajandanıza ekleyeceğiniz ilk etkinlik olabilir.

Gazetenin 20 Yıllık Yolculuğu Dijitalde

VYG Dijital Dergi Kütüphanesi, yayın grubunun 35 yıllık dergi arşivini dijitale taşıyor. Kütüphanede 13 farklı yayının yeni ve geçmiş sayılarını bulmak mümkün. Sadece 200 TL’lik abonelik bedeliyle yıl boyunca bütün arşivden yararlanılabilir.

Her bir sayısı 15 TL olan Dental Tribüne Gazetesi, VYG Dijital Kütüphane üyeleri için tamamen ücretsiz. Gazetenin yeni sayısı ve 20 yıllık yolculuğuna tanık olmak için vyg.com.tr sitesinde bir üyelik açmak yeterli.

Okumaya başlamak için tıklayın.

Reklam