Endodontiye Dair Yenilikler Roots Dergisi’nde!

Roots Dergisi’nin 33’üncü sayısı, VYG Dijital Dergi Kütüphanesi’ne eklendi. İlk 30 gün ücretsiz okunabilecek derginin basılı versiyonu ise FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi’nde diş hekimleri ile buluşacak.

Diş hekimlerine endodonti alanında ihtiyaç duydukları bilgileri taşıyan Roots Dergisi, dünyanın pek çok ülkesinde hekimler için değerli bir kaynak. Türkiye’de Vestiyer Yayın Grubu (VYG) tarafından hazırlanan derginin 33’üncü sayısı çıktı.

Öncü Dental’in Katkıları ile Okurlarla Buluşuyor

Öncü Dental’in katkıları ile okurlara sunulan Roots, bilimsel makaleler, haber ve röportajları kapsayan diş hekimlerine özel bir içeriğe sahip. Kitap ve ürün tanıtımları, eğitim ve dental ajanda sayfaları da ilginizi çekebilir.

Prof. Dr. Taha Özyürek editörlüğünde hazırlanan Roots’un 33’üncü sayısında, 5 vaka raporu ve bir derleme var.

  • İç kök rezorpsiyonuna tek seansta endodontik ve cerrahi yaklaşım uzun dönemli bir vaka raporu, Dr. Bartłomiej Karaś
  • Güvenilir endodontik tedavi için pratik ipuçları, Dr. Friederike Listander
  • İkinci bir şans, Dr. Philippe Sleiman
  • Dijital planlama ile ototransplante edilen üçüncü büyük azı dişlerde başarının artırılması iki yıllık takip vaka raporu, Dr. Johnny Onori
  • Kronik periapikal periodontitis tedavisinde R-SWEEPS lazer destekli irrigasyonun kullanımı, Dr. Hui Jing Phang
  • Endodontide kullanılan statik ve dinamik navigasyon sistemleri, Öğr. Gör. Furkan Evrendilek

İlk Ay Ücretsiz, Yıllık Abonelik 200 TL

Vestiyer Yayın Grubu’nun 35 yıllık dergi arşivini barındıran VYG Dijital Dergi Kütüphanesi’ne eklenen dergi, vyg.com.tr adresinden ilk 30 gün ücretsiz okunabiliyor. Üye olup okumaya başlayabilir, beğenirseniz yıllık 200 TL’lik üyelikle VYG ailesine katılabilirsiniz. Böylece, yıl boyu yeni sayıları çıkan tüm dergileri okuyabilir, artık çıkmayan yayınların arşivinden yararlanabilirsiniz.  

Basılı Dergi, FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi’nde

Derginin basılı versiyonuna sahip olmak isterseniz, FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi’ni kaçırmayın. Etkinlik kapsamında, 12-15 Eylül tarihlerinde Dental Tribune International standını ziyaret edebilir ve yeni sayıyı alabilirsiniz.

Yeni sayıyı bu linkten okuyabilirsiniz.

Abonelik seçeneklerini bu linkten görebilirsiniz.

Reklam